2017. november 20., hétfő

Kalapos Éva Kéz a kézben

KALAPOS ÉVA
D.A.C. 3
KÉZ A KÉZBEN



Fülszöveg:

A sorozat harmadik részében Flóra és barátai ismét olyan helyzetekkel találják szembe magukat, amilyenekkel még sosem találkoztak. Végre megtörik a jég, és Flóráéknál talán lassan helyreáll a családi béke, ezzel párhuzamosan azonban a lány magánélete egyre zűrösebbé válik. Flóra és Dani barátsága tovább mélyül, és fény derül arra, kik és miért zaklatják a fiút. Vajon hogy reagál a D.A.C. ebben a helyzetben? És mit tegyen Flóra, ha közben ő maga is egyre jobban összezavarodik a saját érzéseivel kapcsolatban? A hosszú, közös balatoni nyaralás alatt, tisztázódnak a dolgok vagy még jobban összekuszálódik minden? Születnek-e új szerelmek, lesznek-e nagy szakítások, hogyan alakul a társaság élete? Tarts te is Flórával, Zsanival és a többiekkel, és légy részese a D.A.C. 3. fergeteges nyári kalandjainak!


Végre egy balatoni nyaralós sztori! Szuper! Főleg, mert miközben olvastam borult esős idő  volt.
Ami pedig a könyvet illeti.....
Imádtam a borítót, és szuper ötletnek tartom, hogy a fejezetek filmcímeket kaptak.
Hiába a lazulás, itt is jelen voltak a komoly témák (őszinteség, elfogadás). Flora és Márk kapcsolatát eleve rossz szemmel néztem nincs nagyon mentség a srác viselkedésére (ritkán vált ki belőlem egy karakter ennyire heves ellenszenvet, de ennek talán az az oka, hogy emlékeztet egy régi ismerősömre). Gerit féltem, nem is kicsit. Hiába tűnik úgy, hogy helyreáll a családi béke, a végén persze mégsem. Danit viszont imádom (inkább őt pártolom, mint Márkkot). Johnny bá még mindig abszolút kedvenc, de néha úgy érzem, eltűnt a határ tanár és diák között.
Flora anyjának naplóját olvasva, rájöttem, hogy igazából a mi szüleink sem különböznek tőlünk. Ők is biztosan megcsinálták fiatalon a saját maguk őrültségeit (ha rákérdeztek, biztosan mesélnek egy kicsit).
Összességében nem lett gyengébb az előző köteteknél. Az írónő megtartotta az egyensúlyt a könnyed és a komoly dolgok között. Szóval aki eddig szerette, ezután is fogja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése